از دیدگاه طب سنتی طبیعت بادنجان
گرم و خشک در درجه دوم یا سوم است و مصرف مداوم آن بدون به کار بردن
مصلحات آن، به سبب غلبه ی خشکی باعث ایجاد سودا و بیماری سودایی می شود، و
پوست را بدرنگ، سیاه و یا زرد می کند.
خیلی از مردم با هضم غذا
مشکل دارند. یعنی بعد از خوردن غذا احساس سنگینی می کنند و دستگاه
گوارششان آن طور که باید به وظیفه ی خود عمل نمی کند. در این بین خانم های
باردار و همچنین افرادی که همیشه در حین غذا خوردن شتاب زده عمل می کنند
بیشتر به چشم می خورد.
خوشبختانه روش های ساده و کارآمدی برای مقابله با مشکل هضم غذا وجود دارد. شما می توانید با تهیه کردن نوشیدنی های ساده ای به دستگاه گوارشتان در جهت هضم بهتر غذاها کمک کنید. در این مطلب 10 نوشیدنی مفید و مشکل گشا را معرفی می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
پوست به عنوان بخشی
از دستگاه پوششی بدن به حساب می آید و مراقبت از آن بسیار حیاتی و ملزم به
رعایت برخی نکات است ، همچنین مو همانند پوست نقشی شگرف در زیبایی چهره
دارد و مستلزم نگهداری خوب و دقیق برای شادابی هرچه بهتر آن است. آیا تا به
حال از خودتان پرسیده اید که برای مراقبت از این دو بخش مهم بدن چه
کارهایی انجام داده اید؟ آیا برای حفاظت از آنها از مواد شیمیایی یا طبیعی
استفاده کرده اید ؟ ما برای مراقبت در برابر پیری و داشتن پوست و مویی شاداب به شما فرمول های ساخت مواد طبیعی را معرفی می کنیم و در این مقاله از سایت سلامت آکاایران معجونهای خانگی برای طراوت پوست و مو را برای شما آماده کرده ایم . اگر میخواهید درباره این معجونها بیشتر بدانید پیشنهاد میکنم با ما همراه باشید.
روغن هسته انار با پرس کردن سرد دانه های انار به دست می آید. این روغن به زیبایی کهربا است و بوی مطبوع میوه ای دارد. روغن هسته انار بسیار مغذی است و برای اهداف درمانی و زیبایی به صورت موضعی بر روی پوست و به صورت خوراکی مصرف می شود. خواص بی نظیر روغن هسته انار باعث می شود تا برای اهداف مراقبت از پوست و مو بسیار کارآمد ظاهر شود و در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند صابون، ژل های حمام، روغن های ماساژ، مرطوب کننده ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده شود. روغن هسته انار از ترکیبات موثری چون سابینن، مایکنا، لیمونن، آلفا پینن، ترپیننول و ... تشکیل یافته است که حتی مقادیر ناچیزی از این مواد اثرات درمانی فوق العاده ای دارند.
پونه
دم کرده,خواص پونه دم کرده,فواید پونه دم کرده,خاصیت پونه دم کرده,دم کرده
پونه در بارداری,دم کرده پونه کوهی,دم کرده پونه در دوران بارداری,دم کرده
پونه بارداری,خواص پونه کوهی دم کرده,دم کرده پونه و آویشن,دمنوش
پونه,دمنوش پونه و آویشن,خواص دمنوش پونه,خو
پونه کوهی گیاهی معطر از خانواده نعناعیان است که با نام های آویشن کوهی و فودنج جبلی نیز شناخته می شود. پونه
کوهی گیاهی است که بین ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر رشد می کند و برگ ها متقابل، از
نظر اندازه متغیر و در پایین بسیار بزرگ تر است. اما هرچه به طرف رأس گیاه
می رود کوچکتر شده و به شکل تخم مرغی یا بیضوی درمی آید. حاشیه برگ ها صاف
یا کنگره ای است. گلها به طول ۴ ـ ۷ میلی متر به رنگ صورتی یا سرخ به شکل
خوشه افشان روی شاخه ها قرار دارد. زمان گل دادن بین تیر تا شهریور است.
تمام قسمت های گیاه بوی مطبوع معطری شبیه آویشن دارد. طبیعت:پونه کوهی از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک دارد.
نام علمی: Origanum vulgare خواص:
پونۀ کوهی بی اشتهایی و ضعف معده را هم از بین می برد و سکسکه را تسکین می دهد. پونه که زداینده و باز کننده و نرم کننده مواد صفرایی و سودایی است.
به گزارش آکاایران پونه
از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار
یا روغن منتول است. به علاوه در اعضای این گیاه مقداری تانن، مواد رزینی و
قند نیز وجود دارد و حاوی مقدار زیادی ویتامین است.
گیاه پونه در فصل گرما می روید، اما سایه روشن را بهتر می تواند تحمل کند.
این گیاه در خاک های مرطوب و غنی از مواد آلی مانند کود برگ به خوبی رشد می کند. با گیاه پونه می توان یک دم کردهٔ گیاهی فوق العاده تهیه نمود. برای تهیهٔ یک فنجان دم کردهٔ این گیاه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونهٔ تازه و یا یک قاشق چای خوری برگ پونه
خشک شده را در چای صاف کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش
را روی آن بریزید. اجازه دهید مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و رنگ چای در بیاید.
اگر دوست داشتید می توانید آن را کمی شیرین کنید.
برگ ها و گل های پونه
و همچنین ساقه های آن می توانند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی
بیوتیک ها باشند. این گیاه همچنین بادشکن، معرق، مدر و محرک نیز می باشد.
از دم کردهٔ این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردرد ها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، و بی خوابی استفاده می شود.
پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می شناسند.
تزریق عصارهٔ پونه به موش های آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.
عصارهٔ پونه دارای خاصیت تسکین دهندهٔ درد نیز می باشد.
در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصارهٔ پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروس های مختلف دیگر فعال است.
به گفته ابو علی سینا تندی و تلخی که پونه دارد بسیار نرم کننده است و بویژه پونه کوهی در نرمش دادن موثر تر از جویباری است. خون را به سوی پوست می کشد و قرحه آور است. پونه عرق ریز است و بسیار گرمی بخش. مواد را از ژرفای تن جذب می کند. تکه کننده و خشکاننده و گرم کننده است.
هر پونه ای و بویژه پونۀ کوهی بی اشتهایی و ضعف معده را هم از بین می برد و سکسکه را تسکین می دهد. پونه
که زداینده و باز کننده و نرم کننده مواد صفرایی و سودایی است، خودش و آب
پزش در علاج یرقان مفید است. اگر بیمار یرقانی خود را با آب پز و پونۀ کوهی
شستشو دهد عرق کند و سود بیند و اگر پونه را با انجیر خورند داروی استسقا است.
– برای رفع سنگینی معده، نفخ و ناراحتی های کبدی توصیه می شود. – آرامش بخش و مناسب برای رفع خستگی است. – دم کرده پونه برای اسهال و ناراحتی های عصبی اختلالات گوارشی مفید و موثر است. – برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است. – ضدعفونی کننده مجاری تنفسی است و مناسب برای درمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس، آسم و سرفه است. – مؤثر در درمان سرماخوردگی است.
موارد منع مصرف: – مصرف پونه باعث ازدیاد تعریق در بدن می شود. – استفاده از آن در بعضی افراد باعث تشدید سردرد آنها می شود.
طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری پونه
کوهی را در یک قوری چینی با آب ۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه دم
کنید. در صورت تمایل به شیرین کردن آن از عسل یا نبات استفاده کنید.
نعناع فلفلی با نام علمی Menth piperita ازخانواده نعناعیان(Labiatae =
Lamiaceae ) بوده و گیاهی است علفی و چند ساله که دارای ساقه های چهارگوش و
گلهای بنفش روشن که به صورت خوشه های مرکب می باشد .اک های اسیدی و زهکشی
شده برای کشت نعناع فلفلی مناسب هستند ادامه داد: این گیاه زمستان را به
صورت رکود به سرمی برد و در فصل بهار مجدداً رشد کرده و سرشاخه می دهد.
تراکم
مناسب کاشت در هر هکتار حدود ۷۰هزار بوته است که بوته ها باید به فاصله ۳۰
تا ۵۰ سانتیمتر و به عمق ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر کشت شوند .
برای کشت
نعناع فلفلی باید از بوته هایی که ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر طول و ۳ تا ۵ برگ
دارند و یا ریشه های جانبی که ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر طول و ۳ تا ۴ جوانه دارند استفاده می شود تاکید کرد:کشت بصورت کرتی برای نعناع فلفلی مناسب است.متوسط عمر مزارع نعناع فلفلی را ۳ تا ۴ سال است.
پروستات عضوی از دستگاه تناسلی مردان است که در ابتدای مجرای ادراری در لگن قرار دارد. این عضو در هنگام انزال مرد با منقبض شدن و اضافه کردن ماده ای شیری رنگ به منی خاصیت ژلاتینی به آن می دهد. غده پروستات با تحت تاثیر قرار گرفتن تستوسترون در سن بلوغ شروع به رشد می کند و به یک اندازه ثابت در سن 20 سالگی می رسد. اما در کنار مهم بودن این غده برای بدن و تغذیهاسپرم آن را می توان یکی از خطرناکترین اعضای بدن نیز شمرد. سرطان پروستات بعد از سرطان ریه به عنوان کشنده ترین سرطان در آقایان به حساب می آید و یکی از بیماریهای شایع در مردان به شمار می رود. در این مقاله از سایت سلامت آکاایران می خواهیم درباره درمان گیاهی بیماری پروستات با شما صحبت کنیم با ما همراه باشید تا بیشتر با این بیماری و درمان آن آشنا شوید.
بیشتر گیاهان خاصیت درمانی و حاوی ماده های موثر در خود می باشند و از آنها به عنوان گیاهان دارویی نام می برند . و همچنین اکثر همین گیاهان دارای خواص دارویی
موثر بر موجودات زنده بوده و در باغهایی به منظور کاشت ، داشت و برداشت
این گیاهان و برای استفاده از ماده موثری که با خود به همراه دارند این
گیاهان را می کارند . دمنوش ها و جوشانده های گیاهی هم از گیاهان دارویی درست می شود و به دلیل خاصیت های فراوان برای امراض به صورت گسترده حتی توسط پزشکان توصیه می شود. در این قسمت از سایت سلامت آکاایران مقاله ای درباره خواص 7 دمنوش گیاهی را آماده کرده ایم تا شما هم با خاصیت ها ، طرز تهیه و موارد استفاده این دمنوش ها آشنا شوید.
جاده
های مازندران در بهار و به خصوص اردیبهشت مطبوع به رایحه بهارنارنج است و
حتما شما هم تجربه رایحه دل انگیز شکوفه های بهارنارنج را داشته اید ، درخت
نارنج به دلیل شکوفه های معطر خود در مازندران با مراسم عرق گیری همراه است و حتی برای آن جشنوراه ملی برگزار می کنند ، به دلیل بوی خوش و معطر
این شکوفه ها از آنها استفاده بسیاری در عطرسازی ، نوشیدنی ها ، عرقیجات و
به خصوص مربا نیز می شود و حتی اثرات درمانی و خواص فوق العاده برای آن
ذکر شده است ما در این قسمت از سایت سلامت آکاایران میخواهیم برای شما درباره خواص بهار نارنج صحبت کنیم تا بیشتر با این درخت آشنا شوید.